EKO-DIM d.o.o.

 

Vaš dimničar

dimnjačarViše od 15 godina predanog rada uz poštovanje svih zahteva struke i klijenata, dovelo nas je na mesto jedne od vodećih dimničarskih službi u Srbiji. Sve ove godine smo se susretali sa mnogim izazovima. Iz  tog razloga, ne postoji problem koji ne možemo rešiti.

Detaljnije...

Robot tehnologija

dimnjačarRobot tehnologija je najsavremeniji metod čišćenja i dezinfekcije sistema za ventilaciju i klimatizaciju. Ona predstavlja set različitih multifunkcionalnih i daljinski upravljanih uređaja. Glavni uređaj je svakako robot koji radi upravo ono što čovek ne može a to je da uđe u ventilacione kanale, izvrši inspekciju i čišćenje i sve to bez demontaže kanala.

Detaljnije...

Beograd bez požara

dimnjačarFirma EKO-DIM, OPŠTE UDRŽEJE UGOSTITELJA BEOGRADA I MEDIAPRAXIS uz pokroviteljstvo SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE, započeli su ovu akciju sa ciljem smanjenja broja požara u ugostiteljskim objektima u Beogradu. Misija nam je da podizanjem nivoa svesti, kako vlasnika tako i posetioca ugostiteljskih objekata, o neophodnosti preventivnog delovanja u smanjivanju rizika po izbijanje požara...

Detaljnije...