Robot tehnologija

U cilju konstantnog napredovanja i želje da Srbija ne zaostaje za poslednjim svetskim trendovima, Ekodim je  krenuo sa primenom robot tehnologije  u oblasti održavanja sistema ventilacije i klimatizacije.
Ono što je bio problem kod održavanja sistema ventilacije i klimatizacije je nemogućnost da čovek uđe u kanale i izvrši čišćenje. Jedina alternativa za to je bila demontaža kanala što svakako nije bilo isplativo. Najviše iz tog razloga u velikom broju objekata u Srbiji ventilacija nikada nije čišćena. 

Ekodim Vam nudi rešenje!

Robot tehnologija je najsavremeniji metod čišćenja i dezinfekcije sistema za ventilaciju i klimatizaciju. Ona predstavlja set različitih multifunkcionalnih i daljinski upravljanih uređaja. Glavni uređaj je svakako, robot koji radi upravo ono što čovek ne može a to je da uđe u ventilacione kanale, izvrši inspekciju i čišćenje i sve to bez demontaže kanala. Vrlo je fleksibilan i može se prilagoditi svakom sistemu ventilacije. Robot poseduje posebno dizajniran sistem četki koji mu omogućava čišćenje i u teško dostupnim delovima ventilacionog sistema bez obzira da li je reč o pravougaonim ili kružnim kanalima.